Cambridge Audio

U kunt bij ons terecht voor reparatie en levering van onderdelen voor alle producten van Cambridge Audio.
Cambridge Audio is een Britse fabrikant van hoogwaardige audioapparatuur. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt het zijn oorsprong in Cambridge.
cambridge logo

Uw Cambridge audio apparatuur is bij ons in vertrouwde handen.

Al ruim 15 jaar is Hanex Service het officiële Cambridge Audio service punt in Nederland. Wij hebben praktisch alle door Cambridge Audio gefabriceerde producten tot in het verre verleden hersteld.
U kunt bij ons terecht voor zowel binnen garantie en buiten garantie reparaties en de levering van onderdelen.

Wij repareren voor particulieren, winkeliers de Nederlandse importeur Dimex en Cambridge Audio zelf.
Tevens zijn wij verantwoordelijk voor de levering van onderdelen aan distributeurs en collega service centers binnen Europa en verzorgen wij voor de fabrikant het logistieke proces en reparaties van de directe verkoop binnen Europa.

Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.

Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

 

Ruime voorraad onderdelen direct beschikbaar

De meest voorkomende onderdelen zijn uit voorraad beschikbaar of binnen enkele dagen in huis waardoor de reparatietijd kort kan blijven.

Mocht er een onderdeel niet meer leverbaar zijn, dan beschikken wij tevens over een ruime hoeveelheid donor apparaten waardoor we vaak alsnog het toestel kunnen herstellen.

 

Afhaalservice

Wij werken samen met een aantal transporteurs en kunnen het defecte toestel op het door u gewenste adres en dagdeel af laten halen.
Uiteraard kunt u uw toestel ook zelf bij ons brengen in Leimuiden om het persoonlijk aan ons te overhandigen.

 

Prijsopgave

Indien het toestel buiten de garantietermijn valt, ontvangt u na beoordeling door onze technici een prijsopgave indien de kosten boven de vooraf afgesproken grens uitkomen. U kunt dan besluiten of u de reparatie wilt laten uitvoeren. De prijsopgave is gratis indien u het toestel door ons laat repareren of het ongerepareerd achterlaat. Indien u het toestel ongerepareerd retour wilt dan berekenen wij u een deel van de gemaakte kosten namelijk € 35,- excl. 21% BTW en verzendkosten.

 

Wij helpen u graag!

Indien uw Cambridge toestel een storing ondervindt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden voor een reparatie en de te verwachten kosten.

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen of een accessoire zoals een afstandsbediening, neem dan met ons contact op, wij helpen u graag verder.

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Hoogwaardige meetapparatuur

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Uitgebreid onderdelenbestand