Cambridge Audio

Bij Hanex bieden onze ervaren technici hoogwaardige reparatiediensten voor Cambridge Audio producten, waarbij we originele onderdelen gebruiken en ons werk garanderen. Of uw product nu binnen de garantie valt of niet, wij staan voor u klaar. Selecteer eenvoudig uw producttype hieronder en volg de instructies om het te laten repareren.

Cambridge Audio, een gerenommeerde Britse fabrikant van hoogwaardige audioapparatuur, werd opgericht in de iconische stad Cambridge. Het bedrijf staat bekend om het combineren van uitzonderlijke geluidskwaliteit met geavanceerde technologie.
cambridge logo

Hanex voor uw Cambridge Audio reparaties

Hanex is er trots op het officiële Cambridge Audio-servicecentrum te zijn dat verantwoordelijk is voor alle garantie reparaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Onze uitgebreide ervaring in deze regio's maakt ons het meest geschikte reparatiecentrum voor zowel binnen- als buitengarantie reparaties.

Ons langdurige partnerschap met Cambridge Audio en onze diepgaande kennis van hun producten zorgen ervoor dat uw audioapparatuur in de beste handen is. Onze bekwame technici zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke service en zorgen ervoor dat uw apparaten worden hersteld naar optimale prestaties, of ze nu binnen of buiten de garantieperiode vallen. Vertrouw op Hanex om uw Cambridge Audio-apparatuur in topconditie te houden en u jarenlang uitstekende audio-ervaringen te bieden.

Ook verzorgen wij voor de fabrikant het logistieke proces en reparaties van de directe verkoop binnen Europa.

Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.

Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

Uitgebreide voorraad onderdelen

Onze grote voorraad onderdelen zorgt voor snelle reparatietijden. Als een onderdeel niet beschikbaar is, stelt onze uitgebreide verzameling van gereviseerde artikelen en donorapparaten ons vaak in staat om de reparatie toch te voltooien.

Handige ophaalservice

We werken samen met verschillende transporteurs om een handige ophaalservice op de dag van uw keuze of een eenvoudige afleverpunt-optie te bieden. U kunt er ook voor kiezen om uw apparaat persoonlijk af te leveren bij onze locatie in Leimuiden.

Prijsopgave

Voor apparaten buiten de garantieperiode bieden onze technici een gedetailleerde offerte als de reparatiekosten de vooraf afgesproken limiet overschrijden. U kunt dan beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren. De offerte is gratis als u ervoor kiest om het apparaat door ons te laten repareren of het ongerepareerd achter te laten. Als u ervoor kiest om het apparaat ongerepareerd te laten retourneren, brengen wij een deel van de kosten in rekening, namelijk €35 (exclusief 21% btw en verzendkosten).

 

Wij helpen u graag!

Als uw Cambridge Audio-apparatuur defect raakt, neem dan contact met ons op om de reparatiemogelijkheden en geschatte kosten te bespreken. Voor onderdelen of accessoires, zoals afstandsbedieningen, aarzel niet om contact op te nemen - we helpen u graag verder.

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur