Reparatie van audio apparatuur

Hanex Service is het officiële geautoriseerde service center voor een groot aantal gerenommeerde fabrikanten van geluidsapparatuur.

U kunt bij ons terecht voor reparatie van alle merken buiten de fabrieksgarantie.
Binnen de garantie periode kunt u bij ons terecht voor de merken zoals genoemd op de merken pagina.

 

Uw apparatuur is bij ons in vertrouwde handen.

Ruim 20 jaar is Hanex Service binnen Nederland en Europa voor een groot aantal fabrikanten het servicepunt voor reparaties binnen en buiten garantie en de levering van onderdelen.

Wij repareren voor particulieren, professionele gebruikers, winkeliers en fabrikanten / importeurs.

Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.

Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

 

Ruime voorraad onderdelen direct beschikbaar

De meest voorkomende onderdelen zijn uit voorraad beschikbaar of binnen enkele dagen in huis waardoor de reparatietijd kort kan blijven. Mocht er een onderdeel niet meer leverbaar zijn, dan beschikken wij tevens over een ruime hoeveelheid donor apparaten waardoor we vaak alsnog het toestel kunnen herstellen.

 

Afhaalservice

Wij werken samen met een aantal transporteurs en kunnen het defecte toestel op het door u gewenste adres en dagdeel af laten halen. Uiteraard kunt u uw toestel ook zelf bij ons brengen in Leimuiden om het persoonlijk aan ons te overhandigen.

 

Prijsopgave

Indien het toestel buiten de garantietermijn valt, ontvangt u na beoordeling door onze technici een prijsopgave wanneer de kosten boven de vooraf afgesproken grens uitkomen. U kunt dan besluiten of u de reparatie wilt laten uitvoeren. De prijsopgave is gratis indien u het toestel door ons laat repareren of het bij ons achterlaat. Indien u het toestel ongerepareerd retour wilt dan berekenen wij u een deel van de gemaakte kosten namelijk € 35,- excl. 21% BTW en verzendkosten.

 

Wij helpen u graag!

Indien uw toestel een storing ondervindt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden voor een reparatie en de te verwachten kosten.

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen of een accessoire zoals een afstandsbediening, neem dan met ons contact op, wij helpen u graag verder.

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur