Tascam

U kunt bij ons terecht voor reparatie en levering van onderdelen voor alle producten van Tascam.
Tascam is een fabrikant van professionele analoge en digitale opname apparatuur. Het werd opgericht in 1971  en heeft sindsdien naam gemaakt met vernieuwende producten als de Portastudio's, Open reel tape recorders, Digitale recorders zoals DAT en DTRS, Analoge en digitale mixers en een uitgebreide reeks computer interfaces
rotel logo

Uw Tascam is bij ons in vertrouwde handen.

Hanex Service is het officiële geautoriseerde reparatie centrum voro alle Tascam producten.
U kunt bij ons terecht voor zowel binnen garantie en buiten garantie reparaties en de levering van onderdelen.

Wij repareren voor particulieren, winkeliers, studio's, muzikanten en importeur Teac Europe zelf.
Hanex Service is al ruim 2 decenia het service center voor Tascam echter gaat onze ervaring en roots terug to begin jaren 90 van de vorige eeuw.
Of het om een DTRS machine zoals de DA-88, een Minidisc recorder als de MD-801R, een digitale console als de Dm-4800 of analoge tape producten gaat, wij hebben de kennis en ervaring in huis.
Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.

Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

 

Ruime voorraad onderdelen direct beschikbaar

De meest voorkomende onderdelen zijn uit voorraad beschikbaar of binnen enkele dagen in huis waardoor de reparatietijd kort kan blijven.
Mocht er een onderdeel niet meer leverbaar zijn, dan beschikken wij tevens over een ruime hoeveelheid donor apparaten waardoor we vaak alsnog het toestel kunnen herstellen.

 

Afhaalservice

Wij werken samen met een aantal transporteurs en kunnen het defecte toestel op het door u gewenste adres en dagdeel af laten halen.
Uiteraard kunt u uw toestel ook zelf bij ons brengen in Leimuiden om het persoonlijk aan ons te overhandigen.

 

Prijsopgave

Indien het toestel buiten de garantietermijn valt, ontvangt u na beoordeling door onze technici een prijsopgave indien de kosten boven de vooraf afgesproken grens uitkomen. U kunt dan besluiten of u de reparatie wilt laten uitvoeren. De prijsopgave is gratis indien u het toestel door ons laat repareren of het ongerepareerd achterlaat. Indien u het toestel ongerepareerd retour wilt dan berekenen wij u een deel van de gemaakte kosten namelijk € 40,- excl. 21% BTW en verzendkosten.

 

Wij helpen u graag!

Indien uw Tascam een storing ondervindt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden voor een reparatie en de te verwachten kosten.

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen of een accessoire zoals een afstandsbediening, neem dan met ons contact op, wij helpen u graag verder.

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur