Universal Audio

U kunt bij ons terecht voor reparatie en levering van onderdelen voor alle producten van Universal Audio.
Universal Audio is een ontwerper van hardware voor audiosignaalverwerking en DSP-software, opgericht in 1958 door Bill Putnam.
Universal Audio maakt moderne digitale versies van vintage studio apparatuur en fabriceert een lijn analoge klassiekers zoals de LA610, 1176LN en Teletronix LA-2A.
universalaudio logo

 

Uw Universal Audio apparatuur is bij ons in vertrouwde handen.

Hanex Service is het officiële geautoriseerde Europese reparatie centrum voor alle Universal audio apparatuur zoals de Apollo series en de analoge producten.
U kunt bij ons terecht voor zowel binnen garantie en buiten garantie reparaties en de levering van onderdelen.

Wij repareren voor particulieren, winkeliers, studio's, muzikanten en Universal Audio zelf.
Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.

Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

 

Ruime voorraad onderdelen direct beschikbaar

De meest voorkomende onderdelen zijn uit voorraad beschikbaar of binnen enkele dagen in huis waardoor de reparatietijd kort kan blijven.
Mocht er een onderdeel niet meer leverbaar zijn, dan beschikken wij tevens over een ruime hoeveelheid donor apparaten waardoor we vaak alsnog het toestel kunnen herstellen.

 

Afhaalservice

Wij werken samen met een aantal transporteurs en kunnen het defecte toestel op het door u gewenste adres en dagdeel af laten halen.
Uiteraard kunt u uw toestel ook zelf bij ons brengen in Leimuiden om het persoonlijk aan ons te overhandigen.

 

Prijsopgave

Indien het toestel buiten de garantietermijn valt, ontvangt u na beoordeling door onze technici een prijsopgave indien de kosten boven de vooraf afgesproken grens uitkomen. U kunt dan besluiten of u de reparatie wilt laten uitvoeren. De prijsopgave is gratis indien u het toestel door ons laat repareren of het ongerepareerd achterlaat. Indien u het toestel ongerepareerd retour wilt dan berekenen wij u een deel van de gemaakte kosten namelijk € 40,- excl. 21% BTW en verzendkosten.

 

Wij helpen u graag!

Indien uw Apollo, Satellite, Ox, of analoge toestel een storing ondervindt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden voor een reparatie en de te verwachten kosten.

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen of een accessoire zoals een afstandsbediening, neem dan met ons contact op, wij helpen u graag verder.

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur