Over Hanex Service

Reparatie, onderhoud en onderdelen voor audioapparatuur

Hanex Service is gespecialiseerd in de reparatie, het onderhoud en de levering van onderdelen voor audioapparatuur. Al meer dan twintig jaar vertrouwen professionele gebruikers, muzikanten en hifi-liefhebbers ons hun toestellen toe, die wij weer in topconditie brengen. Onze ervaren technici hebben tientallen jaren ervaring en zijn in staat om uiteenlopende reparaties uit te voeren, of het nu gaat om elektronica, software of mechanische problemen.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle garantie reparaties in Nederland en voor Cambridge Audio tevens Duitsland, Spanje, Portugal en Frankrijk. Voor Universal Audio verzorgen wij de garantie reparaties in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland. Buiten de garantieperiode kunnen wij reparaties uitvoeren voor klanten uit de meeste Europese landen. Bij het aanmelden van een reparatie in ons reparatieportaal geven wij de mogelijkheden aan.  

De logische keuze

Onze technici gaan verder dan alleen reparaties. Hanex specialiseert zich in het bieden van oplossingen, zoals reparatie, modificatie, omruilen, technische ondersteuning en de levering van accessoires en onderdelen. Dankzij onze jarenlange samenwerking met diverse topmerken, fabrikanten en distributeurs, hebben wij een ruime voorraad originele onderdelen. Als deze niet beschikbaar zijn, bieden wij vaak alternatieven of gebruikte of gereviseerde onderdelen.

Kwaliteit en ervaring

Bij Hanex bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige reparatie. Als officiële servicepartner van verschillende merken beschikken wij over de meest actuele servicedocumentatie, updates en modificaties. Onze technici gebruiken hoogwaardige meetapparatuur om storingen nauwkeurig te lokaliseren. Wanneer de oorzaak onduidelijk blijkt, zetten we zelf ontwikkelde systemen in voor een grondige analyse op meerdere punten.

Hanex Service heeft jarenlange ervaring met het repareren van diverse merken en is van een aantal merken de Europese servicepartner. Als officiële servicepartner werken we niet alleen nauw samen met de distributeurs, maar ook direct met de fabrikanten. Hierdoor verzorgen wij de Europese retouren en reparatieservices voor meerdere merken, zelfs voor merken waarvoor we in Nederland niet de officiële servicepartner zijn. Dit benadrukt onze expertise en betrouwbaarheid op Europees niveau.

Snel en scherp geprijsd

Onze ervaren technici voeren reparaties snel en efficiënt uit, waardoor de kosten gunstig uitpakken. Dankzij onze storingsdatabase kunnen onze reparateurs snel de oorzaak van het probleem achterhalen en oplossen. Veelgebruikte onderdelen zijn altijd op voorraad.

Gemakkelijk vervoer geregeld

Het aanbieden van uw apparatuur is eenvoudig via ons reparatieportaal. Meld uw toestel aan en kies voor een afhaalopdracht of lever het product af bij een afgiftepunt. Lukt dat niet, dan werkt Hanex samen met een groot netwerk van winkeliers om het transport te regelen.

Kortom, bij Hanex Service bent u aan het juiste adres voor reparatie, onderhoud en onderdelen van uw audioapparatuur. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden, zodat u weer volop kunt genieten van uw audioapparatuur.

Applied Research and Technology
Bowers & Wilkins
Rotel
Classe
Arcam
Magnum Dynalab
Yamaha
Nuprime
Advance Paris
Tascam
Bel Canto
Audium
Musical Fidelity
Universal Audio
Cambridge Audio
Spendor
Line 6
Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!